Mi a Pí Víz?

Olyan víz, mely az alábbi jellemzőkkel EGYÜTTESEN bír:

 • Mentes a káros anyagtól, szennyeződésektől (mint pl. klór, hormonok, nehézfémek, stb.)
 • A megfelelő ásványokkal fel van töltve a megfelelő mennyiségekkel és arányban (az arány sokszor fontosabb a mennyiségnél, akár csak a fűszereknél).
 • Fel van töltve a „pi energiával” azaz valójában „rendezett” a molekulaszerkezete a mágnesnek/földenergiának köszönhetően.
 • Kémhatása lúgos.
 • Az optimalizált pi víz még oxigénnel is dúsítva van.

Pí Víz hatása tömören

Sokkal egészségesebb tud lenni mint az ásványvíz, mert az alábbiakban is mind segíthet:

 • Energetizálódni (az által, hogy nem kell mérhetetlen sok energiát elpazarolnia a szervezetnek arra, hogy kismillió káros és oda nem való anyagot eltávolítson a vízből ÉS átalakítsa a megfelelő formába, hogy fel tudjon szívódni és hasznosulni tudjon a sejtekben így rengeteg energiát megspórolhat a tested, amit egyéb dolgokra tud felhasználni.).
 • Méregteleníteni (gyorsabb salakanyag eltávolítás).
 • A tápanyagellátás is gyorsabb több energiával (a hasznos, szükséges anyagok sejtekbe való bejutás).
 • Sejtregenerálás (több energiával gyorsabb a gyógyulás és növekedés is).
 • Több energiával tovább maradnak fiatalon a sejtek, nőhet az átlagos élettartam. Már 1 év Pí víz fogyasztás is átlagosan 10 évvel növelheti az élettartamot! Aki egész életében pi vízet iszik az akár 120 évig élhet!
 • Lúgosít. Javulhatnak még számos egyéb életfunkciók is, pl.: mikro és makro mozgások, emésztés, felszívódás, ellenállóképesség, éberség, gondolkodási folyamatok, energiafelhasználás, hőhöz, fényhez való alkalmazkodás.
 • + Több energiával a kórokozók, vírusok,baktériumok ellen is nagyobb erővel léphet fel a szervezet.

Mi szükségem lenne a Pí Víz hatására ha most is egészséges vagyok?

Ha születésedtől kezdve Pi-Vizet innál a várható élettartamod akár 120 (!) év lehetne!
Már egy éven át tartó Pi-Víz fogyasztás is 10-12 évvel növelheti meg a várható élettartamod!

A sima vízzel locsolt paprika palánták is egészségesnek tűnnek! Látod, hogy bajuk lenne? Az egyetlen bajuk az, hogy nem Te csináltad meg velük a kísérletet. Ha megteszed, akkor nem csak a képekről láthatod, hogy az egészségnek, vitalitásnak is rengeteg fokozata van. A palántákhoz hasonló különbséget érezhetsz Te is, mely nem csupán abban mutatkozhat meg, hogy elmúlnak betegségeid. Ha egészséges vagy (ahogy a bal oldali paprika palánták is azok) még energikusabb lehetsz, szellemi és fizikai teljesítőképességed jóval az átlag fölé nőhet ha Pí vízre váltasz! Képzeld magad a Pí-paprika palánta helyébe!

Nem szeretnéd megajándékozni magadat és szeretteidet még plusz pár-tíz évvel, mely hasonló vitalitás jegyében telhet?

Ha ásványvizet iszol, akkor már tettél egy lépést az egészséged felé, de a Pí-Víz ennél lényegesen több! A pi víz készülék rendszere a természet saját vízszűrő és tisztító rendszerén alapul. Ám sokkal több egy szűrőnél. Feljavítja és energizálja az ivóvizet – ez a legfontosabb előnye. Az ásványvíz nem képes erre, attól nem nőnek így a növények se!

A víz szerepe életünkben

Azok vagyunk, amit iszunk! (Meg amit eszünk) szó szerint.

Gyakorlatilag az összes létfunkciónak, szervezetünk működésének alapja a víz. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. Tehát ne feledd: Az élettani folyamatok főszereplője a VÍZ!

Sokan szenvednek krónikus dehidratációtól, vagyis testükben nincs elegendő víz. Ez számos degeneratív betegséget, allergiát, magas vérnyomást, túlsúlyt és érzelmi problémákat, például depressziót eredményezhet.
Ahogy öregszünk, csökken a képességünk a víz felvételére, és a hidratáció szintje esik. Ez mindazoknak a toxinoknak köszönhető, amelyeket az idők során a táplálékkal és az elfogyasztott vízzel juttatunk a szervezetünkbe. Ezek a méreganyagok beépülnek a szervezetünkbe, így a sejtjeink képtelenné válnak arra, hogy hatékonyan szívják fel a vizet és kiválasszák a méreganyagokat. Nagyon fontos ilyenkor méregteleníteni, s egy valamire való méregtelenítő kúra elengedhetetlen része a tiszta víz. A méregtelenítési folyamatokhoz a Pí Víz nagy mértékben járulhat hozzá, s nem csak azzal, hogy nem visz be újabb mérgeket.
Megfelelő felszívódás hiányában bármennyi vizet iszunk is, még mindig dehidratáltak lehetünk. Így ha rendszeresen meg is isszuk a javasolt minimum 3 liter vizet naponta, bizonyosaknak kell lennünk abban, hogy jó minőségű vizet veszünk magunkhoz. Ha a lehető legjobb minőségű vizet isszuk, a sejtjeink sokkal könnyebben és gyorsabban képesek azt felszívni, és hamar megszűnhetnek a mindennapos dehidratációs tünetek: a fejfájás, a koncentráció hiánya, a székrekedés, a száraz bőr, stressz, stb.

A vízért felelős hatóságok úgy teszik biztonságossá a palackozott és csapvizet, hogy vegyszerekkel kezelik azt, melyek elpusztítják a káros organizmusokat. De nem szabad elfelejtenünk, hogy a víznek, amelyet ezek a hatóságok kezelnek, kevesebb mint egy százaléka kerül emberi fogyasztásra. Más szóval a jó minőségű ivóvíz előállítása nem elsődlegesen fontos számukra. Mindaddig, amíg a víz megfelel a törvényeknek és fogyasztásra alkalmas, a hatóságok elégedettek. De elégedett lehetsz-e Te, ha TE és családod olyan vizet isztok, amely számtalan káros vegyi anyagot, például klórt tartalmaz? Miután eleget tett feladatának, és a tisztítási folyamatok során elpusztította a káros baktériumokat, a klór tovább pusztít: megöli a testünkben található hasznos baktériumokat, amelyek immunrendszerünkért felelősek. Hány betegségről hallottál a hírekben, vagy hányat tapasztaltál saját magadon az elmúlt években? Hány ismerősöd szenved gyomorpanaszoktól? A világ lakossága immunrendszeri gyengeségben szenved, és ez azoknak a méreganyagoknak a következménye, amelyeket nap mint nap beviszünk a szervezetünkbe.

Amilyennek a víznek lennie kellene

Eme cég, a tökéletest maximálisan megközelítő vízforrás létrehozását tűzte ki célul. A kutatások sok évvel ezelőtt, Japánban kezdődtek. Egy távoli helyen a földrajzi tényezők egyedülálló kombinációja következtében létrejött vizet találtak, amely rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezett, és elképesztő hatással volt a környező növényekre. Ezt a vizet nevezték el „Pí víznek” – az élet vizének. Majd elhatározták, hogy az ott található természeti feltételeket a laboratóriumban megismétlik. Ennek eredményeképpen jött létre ez a technológia.
Speciálisan válogatott anyagokat, természeti ásványokat és mágneses technológiát alkalmazva reprodukálja azt a környezetet, ahol a Pí vizet felfedezték. A technológiák eme rendkívüli ötvözete saját otthona kényelmében állít elő friss vizet a számodra.
A Pí víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van. Segít természetes módon helyreállítani a testnedvek egyensúlyát. Mivel testünk sejtjei hajlamosak savasabbnak lenni, a Pí víz segít helyreállítani a test pH értékét, és alkalikusabbá tenni azt. A Pí víz technológia segítségével a csapvizet „az élet vizévé” alakíthatja.

Ez a vízrendszer a pí-anyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, amelyet a tengerszint alatt 800 méterrel gyűjtenek egy kalcium-ionokban és más ásványokban gazdag területen. Ezeket a pí-ásványokat kerámia-gömbökké alakítják, így a rendszerben való használatuk közben ásványokat bocsátanak a vízbe – ezeknek az ásványoknak a jótékony hatását élvezheted, ha Pí vizet iszol. Ez a folyamat az ásványi anyagokban gazdag vízzé változtatja a közönséges csapvizet, olyanná, amely a testtel harmóniában tud együtt működni.

Amennyiben nem fogyasztunk minden nap megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta vizet, az anyagcsere-folyamataink hatékonysága jelentősen csökken, amelynek következményei szinte beláthatatlanok.
Ahhoz, hogy a szervezet alapvető folyamatai, méregtelenítése és öngyógyítása zavartalanul működhessen, napi 2-3 liter megfelelő minőségű vizet kellene fogyasztanunk. Ha ezt megteszed nem csak sokkal egészségesebb, de sokkal vitálisabb életet élhetsz, amely nagyságrendekkel jobb közérzetet, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet is eredményezhet!

El tudod képzelni, hogy az élet vize a TE működési folyamataidat, az immunrendszered milyen mértékben segítheti?

A kérdés már csak az, hogy tényleg vágysz-e egy egészségesebb, energikusabb és hosszabb életre?

A Pí Víz hatása képekben

A Pí Víz más nevén Az Élet Vize. Miért hívják a Pí Vizet az Élet Vizének? Nem véletlenül…

Eme kísérletet én magam végeztem el pár éve az Alap Pí Víz készítő készülékkel, íme a pi víz hatása képekben.

A növényeket azonos időpontban, teljesen ugyanolyan földbe ültettem, s mindvégig teljesen azonos körülmények között voltak. A bal oldalit Pí Vízzel, míg a másikat sima csapvízzel locsoltam. A különböző vizekből is azonos mennyiséget kaptak mindig. Csupán a víz minőségében volt az egyetlen különbség.

Ezeken a képeken a baloldalra került a Pí vízzel locsolt növényke 🙂 Kb. 1 héttel később készültek ezen képek mint a legelső. Jól látható a Pí víz hatása a képeken!

A képek önmagukért beszélnek. Ez a Pí víz ereje. A Pi vízzel locsolt növények már fejlődésük ilyen korai időszakában is ilyen jelentős fejlődésbéli különbséget mutattak. Az élet vize természetesen nem csak a növényekre, hanem az összes élő szervezetre hasonlóan jelentős jótékony hatást gyakorolhat, beleértve Téged is!

Ezen további Pí vizes növénykísérleteket már mások csinálták:

Balról jobbra: 1. csapvíz, 2. fordított ozmózissal szűrt víz hatása, 3. kút víz, 4. Pí víz hatása.
Nemrég találtam eme összehasonlítást, melyben ha tényleg igaz, hogy még a fordított ozmózissal szűrt vízzel is ilyen kuka.

Újabb növény növesztős Pí víz kísérlet:

Baloldali: Sparkletts márkájú ásványvíz hatása; Középső: csapvíz hatása; A Jobb oldali meg ugye a Pí Víz hatása.

0

Your Cart