Vásárlói vélemények

Sebők János

„Nagyon gyors, és korrekt kiszolgálás, pontos, minden részletre kiterjedő ügyfél tájékoztatás jellemzi a céget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!„

Frazer-Imregh Mónika

„A pi-víz fogyasztása révén érzékelhetően több az energiám, szebb a bőröm, és egészségesebbnek érzem magam. Örülök, hogy itthon is beszerezhető minden Nikken termék, hiszen a legjobb a víztisztítók közül, és a mágnessel kezelt pi-víz magasan veri a csak szűrt vizeket!
A Webáruházról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A kiszolgálás gyors, pontos, a kommunikáció kiváló!”

Molnár Csaba

„Lassan egy éve használom a Waterfall vízszűrőt. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, isteni a víz , amit nyerek általa. Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást, sokkal többet iszom azóta. Köszönöm”

Kovács Attila

„Évek óta fogyasztom családommal a Nikken PiMag víztisztító által szűrt vizet. A kiváló semleges íze mellett nagyon örülünk annak, hogy mennyire jó hatással van az emberi szervezetre. Aki teheti, vegyen egyet, csak ajánlani tudom!”

Pais Marcsi

„A tisztított pí-vizet 10 éve készítjük otthon, és mindenhez ezt használjuk. A mikroszivacs szennyezettségét látva elhűl az ember, hogy mit inna meg, ha nem tisztítaná a vizet, és mit ivott azelőtt. Amikor ezt kezdtük használni, látványosan javult a család erőnléte. Igaz, hogy most kétszeres áron jutunk hozzá a Nikken-készülék cserealkatrészeihez, mint korábban, de legalább lehet kapni, és nem kellett kidobni a készüléket.”

Bán Tünde

„Én a Nikken cégtől vettem a víztisztítómat kb. 10 éve, de lehet hogy régebben. Folyamatosan cseréljük a belső részeit. Nagyon meg vagyunk elégedve, mert áramot nem fogyaszt. Nekem nagyon tetszik hogy a gravitáció segítségével tisztul a víz. Nincs külön a mosogatónál kis csap. Az unokáim mikor meglátogatnak szokták mondani hogy nálatok olyan finom a víz.”

Nagy Irén

„Régóta használom a Nikken víztisztító rendszereit és nagyon szeretem. A csapvízből tökéletesen kiszűri a klórt, a víz selymessé válik és nagyon jóízű. Sokkal könnyebben meg tudom inni az ajánlott mennyiséget, mint ásványvízből. Érdemes befektetni, megéri az árát! 🙂 A webáruház szolgáltatásával is nagyon meg vagyok elégedve, gyorsan, pontosan megkaptam a terméket, kifogástalan állapotban. Köszönöm! :)”

Kácser Dóra

„Első ránézésre voltak fenntartásaim az oldallal kapcsolatban, de minden teljesen jól működött, gyorsabban megkaptam a rendelt terméket, mint arra számítottam.”

Dr. Szabó Olga

„Családunkban mindenki pikkelysömörben szenved, a bőrünk nagyon száraz. A zuhanyszűrő használata óta sokkal kevesebb testápolóra van szükségünk, bőrünk nem viszket. Az ivóvíz tisztító készülékek nagyon finom ízű vizet állítanak elő, nincs semmilyen mellékíze a víznek / férjem és a gyerekeim erre nagyon kényesek /, ráadásul egészséges, tiszta vizet iszunk és nem kell a boltból hazacipelni kartonokkal az ásványvizet.
Nagyon örültem annak, hogy a szűrőcseréhez email-ben a használati utasítást is megkaptam , így nem kellett keresgélnem az eredetit. Köszönöm, ez nagyon jó és hasznos ötlet Önöktől!”

Kiss Gábor

„Nem cipelem tovább az ásványvizeket kartonszámra, amikor otthon jobb vizet tudok előállítani!”

Erdősné Klára

„Megszűnt a palackok hurcolása, a víz élvezetes, egészséges. Mindig kéznél van a szükséges mennyiség. Az utánrendelés gyors, megbízható.
Köszönöm a pontos, gyors szállítást. A neten keresgélve akadtam a boltra, árai összevetve a többi forgalmazóval, a legkedvezőbbek!!!”

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella

„Kényelmes, egészséges megoldások egészségünk és bőrünk védelmére. Köszönjük a lehetőséget!”

Riha László

„Bármikor bárkinek be tudom bizonyítani, hogy a Pí víz pozitív hatásai a szervezetre nem mese, nem fantazmagória, itt tényekről beszélek.
Jobb közérzet, emelkedett munkabírás, nyugodtság stressz helyzetben. Sajnálom, hogy eddig vártam a kipróbálással. Aki azt állítja ( a prof meg a tudós és a kutató) hogy haszontalan az fogyasszon sima csapvizet. Teszt: 100q os vízszűrő bejövő vízre . Egy hónap múlva meg lehet nézni a szűrőt. Na pont azt isszuk. Vagy rozsdás ( vasas) vagy fekete (piszkos) lesz a szűrő mindenhol. Az egészség a legjobb befektetés!!!”

Békés Erzsébet

„Ernő kedves, udvarias, mindenre kiterjedt a figyelme. A felhasználásra vonatkozó ismertető is jól érthető és hasznos. Voltak benne olyan információk, amelyekről eddig nem tudtam, pedig évek óta használom a vízszűrőt. A kiszállítás is gyors pontos volt, csak azért nem 10 pont a szavazatom, mert szerintem a tökéletes, mint olyan, nem létezik tudomásom szerint csak egyszer volt, az is már több mint 2000 éve. További sok sikert, jó üzletmenetet és jó egészséget kívánok és köszönöm.”

Gyimesi Tamás

Gyorsan visszaigazolt rendelés és gyors kiszállítás.

Molnár Csaba

1 éve használom a Nikken Waterfall vízszűrőt az Optimizer-el. Nagyszerű kombináció, jobb nem is lehetne, elégedett vagyok a megvásárolt termékekkel. A kiszolgálás, szállítás gyors, a kommunikáció kiváló csak ajánlani tudom.

Pál Nándorné

Pontosan a megbeszélt helyen, időben át tudtuk venni a megrendelt víz szűrőket, így a szállítás sem került pénzbe. Köszönjük.

Tatai Veronika

Amint megrendeltük a termékeket, rögtön érkezett a válasz és nagyon gyorsan ki is szállították. Maximálisan elégedettek vagyunk.

Erdős Sándorné

Megszűnt a palackok hurcolása, a víz élvezetes, egészséges. Mindig kéznél van a szükséges mennyiség. Az utánrendelés gyors, megbízható.
Köszönöm a pontos, gyors szállítást. Árban a legjobb!!!

Schmidt Csaba

Leszámítva a rendszer hibát amire gyorsan választ kaptam elégedett vagyok. A gyors válasz és a mostani kérdőív amely miatt úgy érzem a cégüknek számít a szolgáltatásuk minősége.
Egy dolgot várok el ha hiba/probléma van/merül fel: a beismerést, együttműködést és az intervenciót. Ö
nök partnerek voltak mindegyikben ami ritka. Ezért szereztek egy állandó megrendelőt.
Köszönöm mégegyszer a termékeket.

Bálintné Tóth Ágnes

Egészséges vizet tudunk biztosítani az egész családnak, főzésnél is ezt használom, sőt a család kedves kutyája is ilyen szűrt vizet iszik:)”

Fülöp Ildikó

Korrekt és gyors, ajánlom mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy újra kapható ez a termék Magyarországon!”

Dr. Nagy Fribiczer Gabriella

Kényelmes, egészséges megoldások egészségünk és bőrünk védelmére. Köszönjük a lehetőséget!

Frazer-Imregh Mónika

Pi-vizet használunk már több mint egy éve, fogyasztásra és zuhanyzásra. Tapasztalatunk szerint elleállóvá tesz a betegségekkel szemben, és jó közérzetet biztosít. A szállítónk nagyon megbízható. A készülékekhez a cserecsomagok nagyon gyorsan megérkeztek.

Bajusz Sándor

A víz kristálytiszta lett a szűrés után! Elképesztő, hogy mi minden káros dolog van a csapvízben, nem beszélve az ízéről. De ez a szűrű nagyon finom vizet készít!

0

Your Cart