Fizetés: bankkártya, utalás, utánvét. A futár kártyát elfogad.

KÖNYVEK

MEGRENDELÉS:

A képre kattintás után, a termékoldalon lehet a mágneses termékeket kosárba tenni.

A pi víz fogyasztása révén érzékelhetően több az energiám, szebb a bőröm, és egészségesebbnek érzem magam. Örülök, hogy itthon is beszerezhető minden Nikken termék, hiszen a legjobb a víztisztítók közül, és a mágnessel kezelt pi-víz magasan veri a csak szűrt vizeket!
A Webáruházról csak szuperlativuszokban tudok beszélni. A kiszolgálás gyors, pontos, a kommunikáció kiváló!

Frazer-Imregh Mónika, Budapest

Közel tíz éve használom a Nikken víztisztítót. Rendkívül elégedett vagyok vele, és örülök, hogy újra van hazai beszerzési forrás a szűrőkre. A webáruház jó árakon forgalmazza az eszközöket, gyorsak, a kommunikációjuk pedig egészen kiváló. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Klupács Sándor, Gödöllő

|

Családunkban mindenki pikkelysömörben szenved, a bőrünk nagyon száraz. A zuhanyszűrő használata óta sokkal kevesebb testápolóra van szükségünk, bőrünk nem viszket. A Nikken ivóvíz-tisztító készülék nagyon finom ízű vizet állít elő, nincs semmilyen mellékíze a víznek /férjem és a gyerekeim erre nagyon kényesek/, ráadásul egészséges, tiszta vizet iszunk és nem kell a boltból hazacipelni kartonokkal az ásványvizet, a palackokkal pedig nem szennyezük a környezetet.

Dr. Szabó Olga, Budaörs

A Waterfall által készített víz tényleg finom „itatja magát”. Észrevettem magamon hogy több vizet fogyasztok mióta megvettem. Praktikus, esztétikus, és nem utolsó sorban a 6 éves kisfiam is több vizet iszik mivel számára is „különleges”, és ez olyan menő . Azt gondolom, hogy a mai világban sajnos igencsak elterjedt mesterséges és cukrozott italok mellett hatalmas előny, ha gyerekeinket vízfogyasztásra tudjuk szoktatni.

Molnár Csaba, Vecsés

Régóta használom a Nikken víztisztító rendszereit és nagyon szeretem. A csapvízből tökéletesen kiszűri a klórt, a víz selymessé válik és nagyon jóízű. Sokkal könnyebben meg tudom inni az ajánlott mennyiséget, mint ásványvízből. Érdemes befektetni, megéri az árát! 🙂  A webáruház szolgáltatásával is nagyon meg vagyok elégedve, gyorsan, pontosan megkaptam a terméket, kifogástalan állapotban. Köszönöm!

Nagy Irén, Gyál

Még több

vásárlói vélemény

Kérem, hogy Ön is küldje el véleményét termékeimről, szolgáltatásomról. Köszönöm.
E-mail címem: info@piviz.net

Sebők János

„Nagyon gyors, és korrekt kiszolgálás, pontos, minden részletre kiterjedő ügyfél tájékoztatás jellemzi a céget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!„

Monika Frazer-Imregh

„A pi-víz fogyasztása révén érzékelhetően több az energiám, szebb a bőröm, és egészségesebbnek érzem magam. Örülök, hogy itthon is beszerezhető minden Nikken termék, hiszen a legjobb a víztisztítók közül, és a mágnessel kezelt pi-víz magasan veri a csak szűrt vizeket!
A Webáruházról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A kiszolgálás gyors, pontos, a kommunikáció kiváló!”

Molnár Csaba

„Lassan egy éve használom a Waterfall vízszűrőt. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, isteni a víz , amit nyerek általa. Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást, sokkal többet iszom azóta. Köszönöm”

Pais Marcsi

„A tisztított pí-vizet 10 éve készítjük otthon, és mindenhez ezt használjuk. A mikroszivacs szennyezettségét látva elhűl az ember, hogy mit inna meg, ha nem tisztítaná a vizet, és mit ivott azelőtt. Amikor ezt kezdtük használni, látványosan javult a család erőnléte. Igaz, hogy most kétszeres áron jutunk hozzá a Nikken-készülék cserealkatrészeihez, mint korábban, de legalább lehet kapni, és nem kellett kidobni a készüléket.”

Kovács Attila

„Évek óta fogyasztom családommal a Nikken PiMag víztisztító által szűrt vizet. A kiváló semleges íze mellett nagyon örülünk annak, hogy mennyire jó hatással van az emberi szervezetre. Aki teheti, vegyen egyet, csak ajánlani tudom!”

0

Your Cart