Vásárlói vélemények

Kérem, hogy Ön is küldje el véleményét termékeimről, szolgáltatásomról. E-mail címem: info@piviz.net Köszönöm!

Sebők János

„Nagyon gyors, és korrekt kiszolgálás, pontos, minden részletre kiterjedő ügyfél tájékoztatás jellemzi a céget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!„

Monika Frazer-Imregh

„A pi-víz fogyasztása révén érzékelhetően több az energiám, szebb a bőröm, és egészségesebbnek érzem magam. Örülök, hogy itthon is beszerezhető minden Nikken termék, hiszen a legjobb a víztisztítók közül, és a mágnessel kezelt pi-víz magasan veri a csak szűrt vizeket!
A Webáruházról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A kiszolgálás gyors, pontos, a kommunikáció kiváló!”

Molnár Csaba

„Lassan egy éve használom a Waterfall vízszűrőt. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, isteni a víz , amit nyerek általa. Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást, sokkal többet iszom azóta. Köszönöm”

Pais Marcsi

„A tisztított pí-vizet 10 éve készítjük otthon, és mindenhez ezt használjuk. A mikroszivacs szennyezettségét látva elhűl az ember, hogy mit inna meg, ha nem tisztítaná a vizet, és mit ivott azelőtt. Amikor ezt kezdtük használni, látványosan javult a család erőnléte. Igaz, hogy most kétszeres áron jutunk hozzá a Nikken-készülék cserealkatrészeihez, mint korábban, de legalább lehet kapni, és nem kellett kidobni a készüléket.”

Kovács Attila

„Évek óta fogyasztom családommal a Nikken PiMag víztisztító által szűrt vizet. A kiváló semleges íze mellett nagyon örülünk annak, hogy mennyire jó hatással van az emberi szervezetre. Aki teheti, vegyen egyet, csak ajánlani tudom!”

0

Your Cart