Pí Víz WaterFall

A csapvízből Pí Víz-et készít. Nem kell hozzá áram. Nem kell bekötni, felszerelni, rászerelni sehova és semmire. A felső tartályba beleöntjük a csapvizet és az alsó bár nem kivehető tartályba szűrődik át gravitáció segítségével. A legkisebb konyhában is elfér, a konyha dísze.

Családoknak, irodákban cégeknek is ajánlott.

Cikkszám: 1380 Kategória:

Leírás

A különbség a PiMag Alap  készítő készülékhez képest, hogy

 • a tartálya nem 2 literes, hanem 5,5 literes,
 • nem kivehető kancsóba folyik a víz, hanem az irodai vízadagoló automatákhoz hasonlóan vízadagolója van
 • gazdaságosabb, mert nagyobb a szűrő kapacitása
 • jobb minőségű vizet állít elő a PiMag Alap készülékénél, mert:
  -az alsó tartályban lévő ásványi kövek 36%-al megnövelik a megszűrt lúgos víz kovasav tartalmát, ami esszenciális a szervezet számára
  -nagyobb a szűrője, ami tartalmaz egy un. KDF nevű “aranyhomokot” is, ami a nehézfémeket szinte teljesen leköti

Olyan csodákra képes, melyek képek formájában megtalálhatóak a “Mi a Pí Víz?” leírásban!

A Waterfall a víz szűrése során produkálja a víz örvénylő mozgását, de az eredmény azért közel nem olyan mértékű, mint amikor az  PiMag Gépből vagy ezen Waterfall Pi Készülékből átöntjük a vizet a lenti Pi Víz Optimalizálóba, s azzal optimalizáljuk tovább, azaz oxigénnel dúsítjuk.

A WaterFall már 3-4 tagú családoknak és irodáknak ajánlott, a nagyobb tartály mérete és a vízadagolója miatt.

PiMag™ Waterfall rövid leírás

Fejlett szűrési technológia: Igazoltan csökkenti a káros szennyező anyagokat a tisztább, jobb vízért

Japán tudósok felfedezték, hogy egy bizonyos területen található víznek figyelemre méltó hatása van a folyóparton található növényzet növekedésére. Ez a víz pi-víz néven vált ismertté, amely azt jelenti, „az élet vize”. A Nikken kutatásokat végzett arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezt a természeti jelenséget a leghatékonyabban reprodukálni, úgy, hogy az olyan vizet eredményezzen, amely rendelkezik a pi-víz összes áldásos hatásával. Ennek eredményeképpen jött létre a PiMag™ pi-víz.

A speciális többrétegű szűrés, a szilikát kőzetek, és a mágnesek teljes mértékben természetes víztisztítást és energizálást tesznek lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag PiMag vízzé alakul.

Pi technológia: Természetes ásványi anyagok hozzáadásával szabályozza a savas/lúgos pH egyensúlyt és segít ellensúlyozni az oxidáló hatásokat.

Mágneses technológia: A körkörös mágneses mező hatásával csökkenti az üledék felhalmozódását.

Kompakt design: A legkisebb konyhákban is elfér.

Gravitációs erő működteti: Nem szükséges elektromos áram vagy vízvezeték.

Gazdaságos: Egy praktikus és költséghatékony alternatívája a palackozott víznek vagy a vízionizálóknak.

Környezettudatos: Újrahasznosítható, kimosódás mentes anyagokból készült.

Az Ön által használt víz nem feltétlenül tartalmazza azokat a szennyeződéseket vagy egyéb anyagokat, amelyeket a szűrőrendszer bizonyos
mértékig képes kiszűrni. Csak a vízszolgáltató által biztosított csapvizet vagy egyéb mikrobiológiailag biztonságos vizet töltsön a készülékbe.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK

 • Egyszerű kezelhetőség, fejlett technológia
  • A szűrés igazoltan csökkenti a szennyeződéseket
  • Ásványi anyagok segítik a pH érték szabályozását, mellyel lúgos vizet hoz létre
  • A szűrési folyamat csökkenti az oxidációt
  • 1,200 gauss erősségű mágnes
  • A szűrőbetét élettartalmát a LED kijelző mutatja
  • A Vízminőségi Társaság Aranypecsétjének elismerésével

A PiMag Waterfall modern, kompakt üzemmóddal, zseniális gravitációs áramlási rendszerrel és egyedi többlépcsős szűréssel rendelkezik, amely Pi kerámiákat is tartalmaz, ezáltal lúgos vizet hoz létre és csökkenti a szennyező anyagokat.

A szabályozott savas/lúgos (pH) egyensúly nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez, mert a modern étrend és életmód elsavasodáshoz vezethet. A lúgos víz alacsony ORP értékkel (redoxpotenciál, az oxidáció redukáló képessége) segít az egyensúly helyreállításában, miközben védi a szervezetünket a betegségektől. A lassú gravitációs víz átszűrődés ösztönzi a víz természetes spirális mozgását, míg az 1,200 gauss erősségű mágnesek csökkentik az üledék felhalmozódását.

A Waterfall rendelkezik a Vízminőségi Társaság Aranypecsétjével. Ezt az akkreditációt csak azok a víztisztító rendszerek kapják meg, amelyek az alábbi szigorú szabványoknak megfelelnek: teljesítmény, kapacitás, szerkezeti integritás és szennyezőanyagok eltávolítása az ivóvízből.

PIMAG® WATERFALL FELÉPÍTÉSE

Feltöltő tartály
Szűrőbetét
Gyűjtő tartály
Szűrő figyelő és LED kijelző
Mágneses tér
PiMag Waterfall Szűrőcsomag

A PiMag Waterfall szűrőbetét tartalmaz két előszűrőt (polietilén-tereftalát), melyek a szűrőbetét tetején találhatók. Az első réteg aktív szenet tartalmaz lúgosító anyagokkal és ioncserélő gyantával. A második réteg agyag, ezüst bio és ásványi golyókat, míg a harmadik réteg kvarchomokot és KDF-t tartalmaz.

PiMag Waterfall Ásványi Kövek

A PiMag Waterfall Ásványi Kövek (amelyek egy koreai sziget tengerszint alatti rétegében találhatók) tartalmaznak különböző szilikát osztályokba tartozó ásványi anyagokat, amelyek segítenek az ásványi anyagokban gazdag Pi víz létrehozásában.

PiMag Waterfall LED kijelző

A LED kijelző a víz a csapon keresztüli áramlása révén működik, és kiszámolja, hogy hány liter vizet szűrt meg a készülék. A zöld jelzés visszaigazolja, hogy a rendszer optimális hatékonysággal működik, míg a piros jelzés fogja mutatni, ha a készülék megszűrt 900 liter vizet és a szűrőbetét cseréje szükséges. A LED kijelzőre vonatkozó útmutató megtalálható a termékleírásban.

Szűrési szint: 1 mikron

Szűrőbetét cseréje: 90 nap vagy 900 liter használat, amelyiket előbb eléri. (A kijelző mutatni fogja, ha elérte a 900 litert) A szűrők élettartama változhat attól függően, hogy milyen a víz minősége.

Ásványi kövek cseréje: 1 év

Karbantartás:

Amikor a készülék teljesen össze van szerelve, ne mozdítsa el a helyéről és ne tegye ki közvetlen napfénynek. A készüléket csak hideg vízben öblítse el, ne használjon súrolószert, papírtörlőt, meleg vagy szappanos vizet.

Akkreditáció:

Megkapta a Vízminőségi Társaság Aranypecsétjét az Amerikai Egyesült Államokban

Jellemző Nikken Technológiák

Mágneses és PiMag technológia, gravitációs áramlás, összetett szűrés

Gauss erősség mágnesenként 1,200 gauss

Kapacitás

Feltöltő tartály: 5 liter
Gyűjtő tartály: 5.5 liter

*******************************************************

ANTSZ:  KEF-8499-2/2012

*******************************************************

Testünk több mint fele víz, de nem mindegy, milyen

A víz jelenlétét rendszerint természetesnek vesszük. Testünk közel 70%-át víz alkotja, ennek 34%-a sejten kívüli, 66%-a pedig sejten belüli víz. A legtöbben nem is gondolnák, hogy a testünket alkotó folyadék minősége milyen mértékben befolyásolja egészségünket.

A szervezetünkben található víz minőségéért a testünk méregtelenítése, valamint a bevitt folyadék minősége felel. Ebből adódóan igen sokat tehetünk a betegségek elkerülése ellen, ha odafigyelünk arra, milyen vizet iszunk.

A megfelelő minőségű víz fogyasztása csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot is.

A család egészsége mindennél fontosabb!

Belegondolt már, hogy az elfogyasztott csapvízzel családtagjai nap mint nap olyan anyagokat juttatnak saját szervezetükbe, melyek hosszútávon akár komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek?

A víz fluortartalma például a fogak egészségére van hatással, az arzén komoly bőrbetegségeket okozhat, az elégtelen jódtartalmú vizek pajzsmirigy problémák kialakulásához vezethetnek, a magas nitrátkoncentráció pedig potenciálisan rákkeltő hatású.

A rossz minőségű víz csökkenti a munkatársak produktivitását

Talán nem is sejtette, de a csökkenti a fáradékonyságot, javítja az izmok és ízületek kondícióját és megnyugtatja a felzaklatott idegrendszert, ezáltal jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyi hatékonyság növeléséhez is.

Ezzel szemben a csapvíz sok esetben olyan anyagokat tartalmaz, amelyek hosszútávú fogyasztása éppen a fenti hatások ellen tesznek.

Gondoskodjon családja vagy munkatársai egészségéről!

Az 5 literes, vízadagolóval ellátott víztisztító berendezés lehetővé teszi, hogy családtagjai vagy irodai munkatársai folyamatosan energetizált, méregtelenített ivóvízzel járuljanak hozzá egészségük és idegrendszeri nyugalmuk megőrzéséhez.

Vessen véget a kellemetlen szagú, zavaros csapvíz okozta egészségügyi problémáknak a Nikken Waterfall készítővel!

Letöltések:

0

Your Cart