PÍ VÍZ Zuhany, MicroJet

78.740 Ft

Elegáns zuhanyrózsa, amely által a gyors folyású meleg víz is Pí Vízzé válik, annak minden előnyével.

Kérem érdeklődjön nálam, hogy mikor lesz ismét MicroJet zuhanyfej.
Tel.: 30/952-5575

Elfogyott

Cikkszám: 1466 Kategória:

Leírás

 • A PiMag MicroJet® zuhanyrendszer egy egyszerű, mégis nagyon hatékony technológiát alkalmaz, amely segít a klór semlegesítésében.
 • Más zuhanyszűrők klór redukciós rendszerei egyszerűen csapdába ejtik a klór molekulákat, vagy olyan vegyszereket tartalmaznak, amelyek ellensúlyozzák a klórt.
 • A PiMag MicroJet® zuhanyrendszer kémiai redukciós-oxidációs eljárást alkalmaz, amely semlegesíti a szabad klórgyököket és átalakítja azokat semleges kloridokká.
 • Ezenkívül hozzájárul a szennyeződés, az üledékek és a szagok jelentős csökkentéséhez.
 • A levegő hozzáadásával a víz és a levegő nagyobb arányát is biztosítja, amely csökkenti a víz viszkozitását és kevesebb felületi feszültséget eredményez. A fúvóka belsejében kis átjárások vannak, amelyek mindegyike mikróbuborékokat vezet a vízáramba, hogy hatékony tisztítási műveletet biztosítson. Ez a „levegő indukciós technológia”
 • Az innovatív mágneses technológia megakadályozza az ásványok lerakódását, sók vagy más kémiai adalékok használata nélkül.
 • Cserélhető szűrővel rendelkező kézi zuhany: Fehér elegáns tusolófej – amelynek a szárában helyezkedik el a szűrő – rozsdamentes acél tömlővel (203 cm).

Kisbabák fürdetéséhez különösen ajánlott!

5 meggyőző érv:

 1. A bőr bársonyos rugalmas lesz
 2. Lassítja a bőr öregedését
 3. A haj puhább, selymesebb, fényesebb lesz
 4. Frissít és energiával tölt fel
 5. 5 féle állítható vízsugár masszázs opcióval

 

A tisztább és egészségesebb zuhanyozásért…

Bőrünk legnagyobb (kb. 2 négyzetméter) egyik legfontosabb szervünk, ami

 • védelmez bennünket a környezet káros hatásaival szemben
 • jelzi érzéseinket és fizikai állapotunkat.

Háláljuk meg azzal, hogy óvjuk a káros anyagoktól a tiszta  Pí Víz-el!

Mindannyiunk számára ismertek a Pí Víz fogyasztásának előnyei, és az a természetes tisztító hatás, amely az egyszerű csapvizet Pí Vízzé alakítja. De vajon alkalmazhatók-e ezek az előnyök a zuhanyozás során? Mostantól a reggeli és esti zuhanyozást is tisztábbá, egészségesebbé teheti izgalmas új zuhanyrendszerünkkel, melynek egyedülálló Pi anyagokat tartalmazó speciális szűrője két mágnesgyűrűvel lehetővé teszi, hogy a zuhanyozás során is élvezhesse egy minőségibb Pí Víz minden előnyét.

E kiváló minőségű, tartós anyagokból készült zuhanyrendszer zuhanyrózsája ötféle állítható vízsugárral, köztük masszázs opcióval rendelkezik, továbbá stratégiailag elhelyezett mágneseket tartalmaz – hogy a zuhanyozás valóban frissítő, egészséges élménnyé váljon. A naponta szervezetünkbe jutó klórmennyiség 50 százalékáért a zuhanyozás a felelős. Ennek következményei többek között a bőr és a haj szárazsága, mivel a klór károsítja a bőr és a fejbőr természetes védőköpenyét. A klór mellett a zuhanyrendszer finomszűrési technológiájának köszönhetően képes olyan egyéb szennyező- és üledékanyagok eltávolítására is, melyek Európa-szerte igen nagy arányban fordulnak elő a vízvezetékekben – így akár a nem klórkezelt vízben is. A rendszerbe beépített pi anyagok helyreállítják a víz pH egyensúlyát.  Ön a zuhanyozás után frissnek és egészségesnek fogja érezni magát.

Tegye még egészségesebbé otthonát – legyen a zuhanyozás az Ön és családja számára valóban természetes élmény a Nikken PiMag MicroJet zuhannyal!

Megjegyzés: A termék 5.5 bar víznyomásig használható.

Szűrőcsere

A tartósan optimális eredményekért a zuhany szűrőjét negyedévente ajánlatos cserélni.
A szűrő mérete, összetétele nem változott, így a régebbi un. Ultra Zuhany és az újabb MicroJet zuhany szűrője megegyezik.

ÁNTSZ:  KEF-5016-4/2011

Letöltések

0

Your Cart