PiMag® csereszűrő

35.000 Ft

Kérem érdeklődjön nálam, hogy mikor lesz ismét PiMag szűrő.
Tel.: 30/952-5575

 

Elfogyott

Cikkszám: 1336 Kategória:

Leírás

A PiMag szűrő sokkal több egy egyszerű szűrőnél. Megtisztítja, feljavítja és a Föld természetes energiájával tölti fel az ivóvizet.

  • A szűrőbetétben található aktív szén-réteg eltávolítja a szennyeződéseket, így a leülepedett klórt, fémeket, kellemetlen szagokat, organikus elemeket és más kemikáliákat, amelyek a csapvíz tisztítása következtében visszamaradnak.
  • A szűrőben lévő ezüst pedig erőteljes fertőtlenítő hatással bír.
  • A vízrendszer ásványi anyagai (Pi golyók) friss pí vizet hoznak létre, „az élet vizét”, így plusz ásványokkal dúsítja a megszűrt vizet.
  • Lúgosítja a vizet, így az helyre tudja állítani a túlságosan is elsavasodott szervezet pH értékét.
  • Ezután a víz áthalad egy 1200 gaussos mágnes-gyűrűn, feltöltve a vizet természetes földenergiával.

Miközben a víz áthalad a szűrőrendszeren, átalakul olyan vízzé, mint a természetes forrásokból nyert víz – olyan vízzé, amelyet mindenkinek innia kellene.

A Nikken cég, a tökéletest maximálisan megközelítő vízforrás létrehozását tűzte ki célul. A kutatások sok évvel ezelőtt, Japánban kezdődtek. Egy távoli helyen a földrajzi tényezők egyedülálló kombinációja következtében létrejött vizet találtak, amely rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezett, és elképesztő hatással volt a környező növényekre.

Ezt a vizet nevezték el „Pí Víznek” – az élet vizének.

Majd elhatározták, hogy az ott található természeti feltételeket a laboratóriumban megismétlik. Ennek eredményeképpen jött létre ez a technológia.
Speciálisan válogatott anyagokat, természeti ásványokat és mágneses technológiát alkalmazva reprodukálja azt a környezetet, ahol a Pí-Vízet felfedezték.

A Pi-Víz technológia segítségével a csapvizet „az élet vizévé” alakíthatja.

Ez a vízrendszer a pi-anyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza. Ezeket a pi-ásványokat kerámia-gömbökké alakítják, így a rendszerben való használatuk közben ásványokat bocsátanak a vízbe – ezeknek az ásványoknak a jótékony hatását élvezhetjük a Pí Víz fogyasztásával. Ez a folyamat az ásványi anyagokban gazdag vízzé változtatja a közönséges csapvizet, olyanná, amely a testtel harmóniában működik együtt.
A sejtfalon azonnal át tud jutni és rögtön hidratálja a szervezetet.

Az ANTSZ jobb mérési eredményeket kapott, a gyártó saját szigorú laborvizsgálati eredményeinél.

ÁNTSZ engedély: OTH-1713/2006

0

Your Cart