Pí Víz Optimalizáló

NEM RENDELHETŐ!!!
Ez a készülék már nem elérhető, sajnos nem gyártja már a Nikken.

Az alap Pí víz készítő géppel vagy a WaterFallal készített „sima” Pí vizet még tovább optimalizálja un. „optimalizált pi vízzé” 9 perc alatt vízörvénnyel:

 • A pH értékét tovább lúgosítja
 • A molekulaszerkezet jelentősen tovább optimalizálja (életképesség)
 • Oxigénnel tölti fel a vizet
 • Plussz ásványi korallokkal dúsítja

 

Cikkszám: 1389 Kategória:

Leírás

Az alap PiMag készülékkel vagy a Nikken WaterFallal készült Pí Víz-et kell beleönteni, s azt optimalizálja, oxigénnel dúsítja tovább.

Az eredmény:

 • Még inkább optimalizált molekulaszerkezet
 • Oxigénnel is dúsítva van
 • Még inkább lúgosítva van
 • Plusz ásványi korallokkal van feltöltve

Az optimalizáló (új szürke kivitelben) sejt szinten(!) biztosítja a megnövelt oxigén bevitelt. Mindezt a hexagonális (hatszögletű) vízstruktúrának köszönhetjük. A beteg és daganatos sejtek körül ötszögletű, míg az egészséges sejtek körül mindig hatszögletű a vízstruktúra.

Az optimalizáló továbbá hatékonyan tud segíteni az alábbiakban is:

 • gyors sejt regenerálódás
 • jobb anyagcsere
 • immunrendszer egyensúly
 • PH növekedés

PiMag® optimalizáló (Nikken)

A készülék jellemzője a mágneses-, hosszú hullámú infravörös- és a Pi technológia. A készülék gyakorlatilag a hegyi patak működését utánozza. A kancsóban képzett örvény, a Pi ásványokat tartalmazó gyűrű és a többi technológia ugyanazt teszi a vízzel, mint a hegyi patakok, csak sokkal rövidebb idő (9 perc) alatt. A működés eredményeként egy patakvízhez hasonló jellemzőkkel bíró víz lesz eredmény. A hasonlóság megmutatkozik a víz ásványi anyag, negatív ion, oxigén tartalmában, enyhén lúgos kémhatásában, valamint a hatszögletű molekulaszerkezet kialakulásában.

Igen fontos a test savas/alkalikus egyensúlya. Az Optimalizáló egy olyan kalcium-módosulatot használ, amely természetéből adódóan alkalikus, és amelyet  tengeri korallból nyernek.

Az optimalizáló által keltett örvény felelős a víz negatív ionokkal és oldott oxigénnel való feltöltődéséért.

A PiMag Optimalizáló oxigénnel dúsított Pí Víz előállítására alkalmas.

A PiMag Optimalizáló a vizet átkeveri egy energizáló mágneses mezőn, és egy speciálisan kialakított, PiMag kristályokkal megtöltött gyűrűn. Ez oxigént és ionokat ad a vízhez, hogy szervezetünk gyorsabban és hatékonyabban fel tudja dolgozni. Mindezt vegyszerek, szénsav és adalékanyagok nélkül, gyakorlatilag azon a módon, ahogyan a patakok is teszik a vízzel.

A Nikken optimalizálót csak előzőleg megtisztított vízzel szabad használni.

A negatív ionok olyan molekulák, amelyek egy elektron többlettel rendelkeznek és ezen tulajdonságuk eredményeként baktérium ölő és fertőzés megelőző, valamint nyugtató hatással is bírnak, ráadásul csökkentik az allergiás tünetek, a migrénes fejfájás és az arc- és homloküreg problémákat. A negatív ionok a természetben különösen nagy mennyiségben találhatók meg vízesések és óceánok környezetében.

Az oxigénben gazdag vízből a szervezet közvetlenül is képes felvenni az oxigént. Az ilyen víz fogyasztása csökkenti a vörös vértestek összetapadtságát. Ennek hatására a vér hatékonyabban képes ellátni a tápanyag szállító feladatát. A rákos sejtek nem kedvelik az oxigénben gazdag környezetet.

A kancsó alatt az optimalizáló házában elhelyezett nagy erősségű mágnesek a víz energetizálásában és a hatszögletű molekulaszerkezet kialakításában játszanak szerepet. Az ilyen szerkezetű víz könnyebben szívódik fel és épül be a szövetekbe.

A PiMag Optimalizáló digitális kijelzővel és időszámlálóval is rendelkezik, tartozik hozzá egy két literes lezárható kancsó is. A benne elhelyezett PiMag gyűrűt 200 üzemóránként kell cserélni. Ez kb. 2666 liter optimalizált víz elkészítéséhez elegendő.

 

Ásványi gyűrű csere:

1 év folyamatos használat vagy  200 üzemóránként kell cserélni (amelyik hamarabb bekövetkezik). Ez kb. 2666 liter optimalizált víz elkészítéséhez elegendő.

Letöltések

0

Your Cart